Neox Medya

Redox C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Redox C nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Redox C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar… 

Redoxon C vitamini ne işe yarar?

Redoxon Kids gıda takviyesi statüsünde olan bir ürünümüzdür. İçeriğindeki C, D vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Günlük alınması gereken miktarları karşılamaktadır.

Redoxon C vitamini her gün kullanılır mı?

11 yaş ve üzeri yetişkinler, bir bardakta 200 ml su içerisinde günde 1 adet tableti eriterek Redoxon Pro'yu kullanabilir. Redoxon Pro 15'li Efervesan Tablet tatlandırıcı içerir. Diyabet hastaları ürünü kullanmadan önce mutlaka doktoruna danışmalıdır.

Redoxon enerji verir mi?

C ve D vitamini takviyesi sayesinde hem enerjik hem de zinde hissedilir. Redoxon 3'lü etkili 30 Efervesan tablet 934 içerisinde bulunan vitamin ve çinko ile enerji verme işlevini yerine getirir.

 

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!