Futbol

Samsunspor deplasmanda güldü! Maçın analizi...

Zor bir deplasman olarak görülen Adana deplasmanında Samsunspor etkili oyunu ile 3 puanı almayı bildi. Yazarımız Cenk Turgut, maçın detaylarını kaleme aldı. Detaylar...

Zor bir deplasman olarak görülen Adana deplasmanında  Samsunspor etkili oyunu ile 3 puanı almayı bildi. Okan'ın iyi performansı ayakta tutarken net penaltılara rağmen Karadeniz ekibinin yüzü güldü.

Zor bir deplasman olarak görülen Adana deplasmanında  Samsunspor etkili oyunu ile 3 puanı almayı bildi.

2 net penaltıya rağmen
Maçın ilk yarısında her iki tarafın penaltıları ve devre biterken Samsunspor genç oyuncusu Holse ile içeriye önde girmeyi başardı. Samsunspor lehine verilmeyen 2 net penaltıya rağmen.

İki eksik güzel oyun
İlk devrede her iki takımda etkili oyun ortaya koydular.Samsunspor takımı rakibi iyi analiz etmesinin ve rakipten Stambouli ve Gravillion gibi iki önemli oyuncunun eksikliği  iyi değerlendirildi.

Okan'dan kritik kurtarışlar geldi
Maçın ikinci yarısında her ne kadar Adana ekibi maça dengeyi getirmeye çalışsada Samsunspor defans hattı ve kaleci Okan buna izin vermedi. Okan'ın çıkardığı 2 net pozisyon damga vurdu diyebiliriz.

Takımın fizik kondisyonu yükselişte 
Rakibinin etkili oyuncusu Belhanda'yı bloke eden Samsunspor  rakibin kenarda oynayan hızlı oyuncularına ise kendi beklerini öne çıkarmayarak çözüm buldu. Gisdol hoca dersine iyi çalışmasının yanında ayrıca takımın fizik kondusyonundaki yükselişte gözle görülür seviyedeydi.

Üç puan Samsunspor'un
Samsunspor zor bir deplasmandan 3 puan alarak ligde kalma umutlarını biraz daha perçinledi. Devre arasına kadar toplayabildiği kadar puan toplayacak olan takım ligin kalan yarısında çok farklı bir görünüm verebilir. Herseye inat Samsunspor bu ligde kalmayı başaracak camia ve güce sahip !