Son DurumSon DakikaSüper Lig

Samsunspor- Gaziantep FK maçında neler yaşandı? Analiz...

Süper Lig'de oynanan Samsunspor- Gaziantep FK maçını yazarımız Cenk Turgut değerlendirdi. İşte Cenk Turgut'un maç analizi...

Haftanın açılış maçında Samsun’da Yılport Samsunspor-Gaziantep FK takımları karşı karşıya geldi. Hüseyin Eroğlu’nun ayrılmasıyla Samsunspor maça yardımcı antrenör Emre Bayraktar ile çıktı. Maçın 3. dakikasında Gaziantep takımı Dragus’la öne geçti. 

Sezon başından beri Samsunspor takımının zaafı olan kalesine ilk gelen top yine gol oldu. 17. dakikada Jevtovic güzel bir golle Gaziantep FK adına 2.golü buldu. Bundan sonraki dakikalarda ilk yarı boyunca Samsun takımı bir türlü Sumudica’nın 5-4-1 sistemini açamadı. 

İkinci yarıya üç oyuncu değişikliğiyle başlayan Samsunspor takımı oyunu ve skoru bir türlü değiştiremedi. 

Son dakikada gelen penaltıyla farkı 1 indiren Yılport Samsunspor sahasında bir yenilgi daha aldı. Yılport Samsunspor’un sezon başında hazırlık döneminde iyi antrene edilmemesi bu maçtada kondüsyon eksikliği olarak kendisini açıkça göstermiş oldu. 

Sumudica’nın ekmeğine yağ sürdü

Yardımcı olarak maça çıkan Emre Bayrakta hocanın da takımı maçın başı önde baskılı başlama isteği Sumudica’nın bir nevi ekmeğine yağ sürmüş oldu. Son olarak yeni gelecek hocayla beraber Samsunspor camiası tekrar eski şaşalı günlerine geri döneceğini düşünüyorum.

Çünkü oyuncu kalitesi bunu bizlere ilerleyen haftalarda gösterecektir