GenelSon DurumSon Dakika

Sur canisi Semih Çelik'in ustası şoka girdi!

Türkiye'nin konuştuğu Semih Çelik'in çalıştığı imalathanedeki iş arkadaşları konuştu. Ustanın şoka girdiğini söyleyen çalışanlar "Sosyal, biraz marjinal entel tipli bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi" ifadelerini kullandı. Öte yandan caninin kasaptaki görevi de ortaya çıktı.

Türkiye sur cinayetindeki yeni gelişmelere dikkat kesildi. Semih Çelik önce Eyüpsultan’da kendisinin yaşadığı evde Ayşenur Halil’i kısa süre sonra da Fatih’teki Edirnekapı Surları’nda İkbal Uzuner’i hedef aldı.

Cani, iki genç kızı öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Bir dönem Rami'de bir firmada kasaplık yaptığı öğrenilen Semih Çelik'in her iki cinayette de 5'li bıçak seti kullandığı belirlendi.

 

BIÇAKLARI CİNAYETTEN ÖNCE GÖTÜRMÜŞ
Çelik'in,aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

Rami'deki iş yerinde birlikte çalıştıkları iş arkadaşı Menderes Ateş, cani Semih Çelik ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İMALATHANEDE ÇALIŞIYORMUŞ
Ateş, çalıştıkları yerin büyük bir firma olduğunu belirterek, Çelik'in imalathanede çalıştığını ve görevinin eti kemikten ayırmak olduğunu söyledi.

"MARJİNAL BİR ÇOCUKTU"
Olay karşısında şaşkın olduğunu ifade eden Menderes Ateş, "Çalıştığımız firma iki üç defa el değiştirdi. Semih Çelik'te yaz döneminde getir götür işleri ve ortacı olarak işe girmişti. Bir elektrikli bisikleti vardı. Onunla işe gidip gelirdi. İş yeri iki üç defa devroldu isim değiştirdi. Semih iki sene önce yaklaşık beş ay kadar çalıştı. Sosyal, biraz marjinal entel tipli bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi" dedi.

Kan donduran vahşetin ardından dehşete kapılan Ateş, "Herkesin çocuğu var. Ben şu an 20 yaşındaki çocuğumu kontrol altına almaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.