FutbolSon DurumSon Dakika

Türkiye'de flaş şike iddiası! Şut dahi yok...

TFF 2. Lig'de oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası gündeme geldi. Konuyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz'dan açıklama geldi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığına dair iddialar gündeme geldi. Bilerek şutların çekilmediği iddiası sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz, konuyu ele aldı ve açıklama yaptı.

Deniz Yavuz Yılmaz sosyal medyadan paylaştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz olaya dahil olup bir açıklama paylaştı. Yılmaz, ''Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.'' dedi.

''Maçın incelenmesi gerekiyor''

Açıklamasına devam eden Yılmaz, ''Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor! Konunun takipçisi olacağım!" dedi.

Maçın berabere bitmesiyle yaşananlar

Maçın berabere bitmesi sayesinde:

• Ankaraspor play-off oynamayı garantiledi.

• Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi.

• Zonguldak Kömürspor küme düştü.