GalatasaraySüper LigFutbol

Wanda Nara Icardi ile ilk gecesini anlattı! Ertesi gün uyandığımda...

Galatasaray'da sağlıklı duruma gelmesi adına dinlendirilmesine karar verilen Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte Brezilya'ya gitti. Wanda Nara, Icardi ile yaşadığı ilk geceyi de anlattı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sağlık ekibi ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde dinlendirilmesine karar verildiğini açıkladığı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte Brezilya'ya gitti.

Wanda Nara şok etti

Bu arada İcardi ile Brezilya'da olan Wanda Nara olay yaratacak açıklamada bulundu. Wanda Nara kocasıyla ilk gecesini anlatması sosyal medyada olay yarattı.

"ONU KIZLARLA TANIŞTIRIRDIM"

Icardi ile bir tekne buluşmasında iş ve kadınlar için olan telefonu gören Wanda telefonlardan birini denize attığını da itiraf etti. O gün uzun saatler Icardi ile o telefonu aradıklarını söyleyen Wanda Nara ilk gecelerine dair de açıklamalarda bulundu. Wanda Nara "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen yok oldu. Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı.

‘’Her şeyi vermeye alışıık değildim''

Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim, her dört saatte bir Ibuprofen aldım" diyerek şoke etti.