Neox Medya

ZMA Supplement nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren ZMA Supplement nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren ZMA Supplement nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

ZMA Supplement nedir?

ZMA magnezyum, çinko ve B6 açısından oldukça zengin olan bir besin takviyesidir. Zengin mineral ve vitamin içeriği sayesinde bağışıklığın güçlenmesine katkı sağlarken atletik performansa da destek verebilir. Bu sebeple de sporcular arasında oldukça popülerdir.

ZMA yan etkileri nelerdir?

ZMA'nın Yan Etkileri Var Mı? ZMA'nın bilinen büyük bir yan etkisi yoktur ancak tavsiye edilen dozu aşarsanız sağlığınız açısından risk oluşturabilir. Çinko ve magnezyum vücudunuzun, antibiyotikler gibi bazı reçeteli ilaçların emilimini zorlaştırabilir ve B6 vitamini de bazı ilaçların yan etkilerini güçlendirebilir.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!