Real MadridArda GülerLa Liga

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler kararı! Gündem oldu...

La Liga ekibi Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Las Palmas maçında milli futbolcu Arda Güleri 64. dakikada oyuna alması tartışma yarattı.

Carlo Ancelotti'nin Las Palmas maçında Arda Güler'i 64. dakikada oyuna alması İspanya'da gündemde. İspanyol basını ise Ancelotti'yi, Güler'i oyuna geç aldığı için eleştiriyor.

Arda Güler oyuna girdi, penaltı kazandırdı

Real Madrid, Las Palmas ile karşılaştı. Teknik direktör Carlo Ancelotti ise 1-0 geride kaldıkları maçın 64. dakikasında Arda Güler'i oyuna aldı. Güler maça girmesinin ardından takıma penaltı kazandırdı. Vinicius Junior'un penaltıdan bulduğu gol ile Real Madrid maçı 1-1 beraberlikle bitirdi.

“Eğer Güler'e daha fazla zaman verilseydi”

Arda Güler'in Las Palmas maçında beraberliği getiren penaltıyı kazandırmasının ardından performansı İspanya'da gündem oldu. Defenca Central'da Arda Güler için şu ifadeler kullanıldı: “Arda Güler daha kötü bitebilecek bir gecenin en iyi performans gösteren oyuncularından biri oldu. Sadece hücuma yeni bir ivme kazandırmakla kalmadı. Eğer Güler'e sahadaki hareketlerini ve gösterilerini sürdürmesi için daha fazla zaman verilseydi, Real Madrid sahadan galip ayrılabilirdi. Ne yazık ki Türk futbolcu, LaLiga'nın üçüncü turundaki en iyi oyunculardan biri olmasına rağmen mucizeyi gerçekleştiremedi.”