GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray’ın rüyası gerçek oluyor! Dünya yıldızı...

Lider Galatasaray, milli aranın sona ermesiyle birlikte 31. haftada Hatayspor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibine karşın galibiyet almayı hedefleyen Aslan'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, uzun yıllardır peşinden koştuğu dünya yıldızı için kollarını sıvadı.

Galatasaray'ın gündeminde

Dünyanın en önemli takımlarında forma giyen ve kariyerini Barcelona'da sürdüren İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündeminde.

Ayrılmak istiyor

Manchester City'den ayrıldıktan sonra Barcelona'da beklediğini bulamayan Türk asıllı futbolcu, İspanyol devinden ayrılmak istiyor.

Galatasaray devreye girecek

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; oyuncuyu sezon başında ve devre arasında da gündemine alan Galatasaray, bir kez daha devreye girecek.

Cim Bom hamle yapıyor

Orta sahada yer alan problemleri çözecek oyuncu olarak İlkay Gündoğan'ı düşünen Galatasaray, yeni sezonda Alman milli futbolcu için hamlesini yapacak.

Suudiler rakip 

Suudi Arabistan'dan da taliplileri olan İlkay Gündoğan'ın gelecek teklifleri reddetmesi halinde Galatasaray'ın da eli güçlenecek.

Galatasaray risk alacak

Bunun için sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde orta saha transferini biraz bekletip, risk alacak.

15 gole katkı sağladı

İlkay, bu sezon çıktığı 43 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 10 kez de gol pası verdi.