Süper LigSon Dakika

Gaziantep FK, Aradığı Yıldız Transferini Aris'te Buldu! Salem Mbakata...

Transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep FK, aradığı bek ismi Aris'te buldu. Kırmızı-Siyahlı ekip, Salem Mbakata'yı transfer ediyor. Kimdir, hangi mevkide oynuyor? Detaylar...

Ajansspor'dan Nazım Türknas'ın haberine göre, Gaziantep FK aradığı sağ beki Yunanistan’da buldu! Aris’in Fransız oyuncusu Salem Mbakata ile prensip anlaşmasına varıldığı, oyuncunun sağlık kontrolünden sonra resmi imzayı atağı öğrenildi.

Salem Mbakata kimdir?

19 Nisan 1998 yılında dünyaya gelen Salem Mbakata, sağ bek olarak oynayan Kongolu profesyonel bir futbolcudur.  1998 tarihinde Kinshasa şehrinde doğmuştur. 1,77 m boyundadır. Fransa,Kongo DC uyrukludur.

Salem Mbakata hangi mevkide oynuyor?

Salem Mbakata Defans - Sağ Bek mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini Mansa Sports Management yapmaktadır. Salem Mbakata, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Salem Mbakata hangi takımda oynuyor?

Aris Thessaloniki futbol takımında oynamaktadır. Aris Thessaloniki takımına 4 Şubat 2022 tarihinde katılmıştır. Salem Mbakata'nin Aris Thessaloniki ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde bitmektedir.

Salem Mbakata'nın değeri ne kadar?

Salem Mbakata isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 500 Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 600 Bin € kadar çıkmıştır.