GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'da kimse bunu beklemiyordu! Yeniler değil eskiler problem...

Galatasaray’da sezon başında transfer edilen Sara ve Jakobs ile beraber kronikleşen problemler çözüldü ancak sarı-kırmızılı formayı uzun zamandır giyen 4 ismin performansı düştü.

Galatasaray'da Kadıköy’deki Fenerbahçe galibiyetine ve ligde oluşan puan farkına rağmen eski yıldızların bu sezon beklentilerin altında performans sergilemesi memnuniyetsizliğe yol açtı.

8 ve 3 numara problemi çözüldü ama…

Milliyet'in haberine göre; sarı kırmızılılarda yaz transfer dönemi çok tartışılsa da kronikleşen bazı problemlerin çözüldüğü daha sezonun başında kendini gösterdi ama eskiler de sınıfta kaldı.

Özellikle Gabriel Sara ve Jakobs hemen adapte olup takımın önemli isimleri haline gelirken, 8 ve 3 numara pozisyonları artık güven vermeye başladı.

4 eski futbolcu kötü başladı

Buna karşın Muslera, Icardi, Abdülkerim ve Barış Alper gibi geçtiğimiz yıllara damga vuran isimler sezona çok kötü başladı.

Teknik Direktör Okan Buruk’un bu futbolcuların gerçek performanslarını bulmasıyla beraber taşların yerine oturacağını düşündüğü belirtildi.

Eskilerden Yunus Akgün fark yarattı

Galatasaray’da Sara ve Jakobs dışında geri dönen Yunus Akgün’ün müthiş çıkışı “yeni transfer” etkisi yarattı. Süper Lig ve Avrupa’da toplam 4 gol kaydeden Yunus büyük beğeni topladı.

Yeni transferlerden sadece Jelert eleştirildi

Sarı-kırmızılılarda diğer yeni transferlerden Batshuayi sezona formda girip daha sonra düşüşe geçerken performansıyla tek eleştirilen isim Jelert oldu. Geç transfer olan Sallai’nin ise adaptasyon için zamana ihtiyaç duyduğu belirtildi