Genel

Redoxon C Vitamini Nedir, Neye Yarar, Enerji Verir Mi? Ücreti...

Son zamanlarda merak edilenler arasına giren Redoxon C vitamini araştırılmaya başlandı. Peki nedir ve ne işe yarar? Çocuklar kullanır mı, günde kaç defa ve kaç yaş kullanabilir? Detaylar...

Redoxon C vitamini neye yarar?

Redoxon Kids gıda takviyesi statüsünde olan bir ürünümüzdür. İçeriğindeki C, D vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Günlük alınması gereken miktarları karşılamaktadır.

Redoxo takviyesini her gün kullanmak güvenli mi?

Evet, talimatlarda belirtildiği şekilde alındığı sürece güvenlidir.

Redoxon Üçlü Etki diyabet hastaları için uygun mudur? 

Redoxon Üçlü Etki Efervesan Tablet tatlandırıcı içerir. Bu tatlandırıcılar diyabet hastaları tarafından güvenli kabul edilmektedir ancak bu kişiler ürünü kullanmadan önce mutlaka doktoruna danışmalıdır. Hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışabilirsiniz.

Hamilelik veya emzirme döneminde Redoxon kullanabilir miyim? 

Gebelik ve emzirme dönemleri özel dönemlerdir. Annenin ve bebeğin ihtiyaçları bu dönemde değişir. Gebeler ve emziren anneler için özel multivitamin-mineral formülasyonları bulunmaktadır. Redoxon Efervesan Tablet C Vitamini, D Vitamini ve Çinko Takviye Edici Gıda’nın ise gebelik ve emzirme döneminde kullanımına dair yapılmış olan klinik çalışma bulunmamaktadır; bu sebeple gebelik ve emzirme dönemlerinde hekime danışılmadan kullanılmaması önerilmektedir.

Çocuklar Redoxon kullanabilir mi? 

Redoxon Üçlü Etki yetişkinlerde ve 11 yaşın üzerindeki çocuklarda kullanılabilir. 4-10 yaş arasındaki çocuklar için ise çiğnenebilir gummy formda olan Redoxon Kids günde iki adet olmak üzere tüketebilir.

Redoxon Üçlü Etki nedir?

 Ne için kullanılır? Redoxon Üçlü Etki takviye edici gıda statüsündedir, C, D vitamini ve çinko içerir. C vitamini,D vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir.

Redoxon vejetaryenler için uygun mudur? 

Ürünümüzde yer alan bileşenlerin bir tanesinin sentetik üretiminde wool grease (yün yağı) kaynaklı bir madde kullanılmaktadır.

Redoxon Üçlü Etki içeriğinde neler bulunur?

Redoxon Üçlü Etki 1000 mg C vitamini, 400 IU (10 mcg) D vitamini ve 10 mg çinko içermektedir.

Redoxon Üçlü Etki nasıl kullanılır?

Redoxon Üçlü Etki günde 1 efervesan tablet, 200 ml (1 bardak) içinde çözündürülerek tüketilmelidir. Tok karnına alınması tavsiye edilir.

Redoxon Üçlü Etki’yi kimler kullanılabilir? 

Redoxon Üçlü Etki 11 yaş ve üzeri kişilerde kullanılabilir.

Redoxon Kids nedir ? Ne için kullanılır? 

Redoxon Kids takviye edici gıda statüsündedir, C, D vitamini ve çinko içerir. C vitamini,D vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir.