Arda GülerReal MadridLa Liga

Arda Güler'de El Clasico heyecanı! Maçın muhtemel 11'leri...

La Liga'nın 11'inci haftasında Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya gelecek. Arda Güler forma giyecek mi? İşte dev maçın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri gibi detayları...

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Real Madrid Barcelona maçı La Liga 11. haftasında karşı karşıya geliyor. Ligin ilk iki sırasında yer alan ezeli rakipler El Clasico'yu kazanarak gövde gösterisi yapmak istiyor. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar…

Real Madrid -Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Real Madrid Barcelona maçı 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşma, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Real Madrid: Thibaut Courtois, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Jude Bellingham, Federico Valverde, Luka Modric, Lucas Vazquez, Junior Vinicius, Kylian Mbappe ve Rodrygo.

Barcelona: Ignacio Pena, Pau Cubarsi, Alejandro Balde, Inigo Martinez, Jules Kounde, Pedri, Fermin Lopez, Marc Casado, Robert Lewandowski, Raphinha ve Lamine Yamal.

Ligde başa baş mücadele

10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlik alan Real Madrid, 24 puanla 2. sırada yer alıyor.

Barcelona ise 10 maçta aldığı 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid'de Barcelona mücadelesi öncesinde Rodrygo ve Brahim Diaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Ancelotti'nin elinde hücumda Endrick, Arda Güler, Mbappe, Vinicius Junior gibi isimler yer alıyor. İspanyol basınına göre Arda Güler'in Barcalona mücadelesine yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Genç yıldızın oyunun gidişatına göre ikinci yarı şans bulması bekleniyor.