FenerbahçeGalatasaraySüper Lig

Osayi Samuel'in menajerinden Fenerbahçe'ye şok yanıt! Galatasaray...

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi Samuel'in geleceği merak konusu olurken yıldız ismin menajeri görüşmeye cevap verdi. Detaylar...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sene sonu sözleşmesi bitecek olan Osayi Samuel'in geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Kanarya'nın yeni sözleşme imzalamak istediği yıldız oyuncunun menajerinden teklife cevap geldi. Detaylar…

İndirim olmayacak

Milliyet'te yer alan habere göre; Osayi Samuel'in menajeri Steven Beck, Fenerbahçe yönetimini iyice köşeye sıkıştırmış durumda. Yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş talebiyle tepki çeken Beck'in sportif direktör Mario Branco ile yapılan son görüşmede, "Galatasaray'dan teklif aldık. Bize 2.5 milyon Euro önerdiler. Bu nedenle isteğimizde indirim yapamayız" dediği belirlendi.

Batshuayi korkusu oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Sezon başında Michy Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran Sarı-Lacivertliler'in Osayi konusunda da aynı senaryoyu yaşamak istemediği ve bu nedenle yapılan teklifin yukarıya çekileceği ifade edildi.

Fenerbahçe şans istemiyor

Ancak Galatasaray cephesi çok net bir dille Osayi Samuel konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirtiyor. Bazı kaynaklar da yıldız futbolcunun menajerinin istediğini sözleşmeyi almak için "ezeli rakip" kozunu oynadığını dile getiriyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi bu konuda işini şansa bırakmak istemiyor.

Görüşmeler sürüyor

Fenerbahçe yönetimi Osayi Samuel'i yeni sözleşme konusunda ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak arada 1 milyon Euro fark bulunuyor.

Fenerbahçe'de kalacak mısın?

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe'deki geleceği merak ediliyor. Nijeryalı yıldız Manchester United maçının ardından basın mensuplarının, "Fenerbahçe'de kalacak mısın?" sorusuna, "Bana bağlı değil" yanıtını vermişti.