FutbolSon DurumSon Dakika

CANLI| Amedspor- Pendikspor maçını canlı izle (Şifresiz Maç Linki)

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. Amedspor ile Pendikspor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

Trendyol 1. Lig’in 10’ncu haftasında Amedspor, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Amedspor, bu maçta galibiyet arayacak.

Amedspor, Pendikspor’u bugün (27 Ekim) saat 16.00’da Iğdır Şehir Stadı’nda ağırlayacak. Karşılaşma, Bein Sports Max 1 ve Tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçı hakem Erdem Mertoğlu yönetecek ve yardımcıları Nurettin Dinçer Demir ile Mahmut Gülle olacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Demirkıran olacak.

TAKIMLARIN SON DURUMU VE PERFORMANSLAR

Amedspor, ligde üç galibiyet, dört beraberlik ve iki mağlubiyetle 13 puan topladı ve 12’nci sırada yer alıyor. Diyarbakır ekibi bu sezon rakip filelere 10 gol gönderirken, kalesinde dokuz gol gördü. Takımda Adama Traore, üç golle dikkat çeken isimler arasında bulunurken, Assombalonga ve Bruno Lourenço da ikişer gol kaydetti. Ayrıca Ömer Bayram’ın üç asistlik katkısı bulunuyor.


Pendikspor ise savunma hattındaki sıkıntılara rağmen, forvet oyuncuları Emeka Eze, Sandro Lima ve Sequeira’nın katkılarıyla mücadele ediyor. Emeka Eze, bu sezon oynadığı maçlarda beş gol attı. Sedat Ağçay yönetimindeki İstanbul ekibi, ligde topladığı 11 puanla 16. sırada yer alıyor ve puan tablosunda daha üst sıraları hedefliyor.

 

MAÇ LİNKLERİ

https://betpublictv18.com/ 

https://netspor146.link/ 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİE DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://www.papazsports407.pro/#bein-1-canli-izle 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİE DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://justsporthd21.xyz/ 

https://inagamingtv276.com/ 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİR  DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://www.selcuksportshd1422.xyz/