GalatasaraySon DurumSon Dakika

Devrim Özkan ve Kerem Bursin'den sevişme sahnesi! Torreira...

Galatasaray'ın futbolcusu Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan ve Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı Mavi Mağara filmindeki ateşli sahneler gündem oldu.

Gündem oldu

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldızı Torreira'nın nişanlısı Devrim Özkan'dan sevişme sahnesi geldi. Özkan ve Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı Mavi Mağara filmindeki ateşli sahneler gündem oldu. 

Dikkat çekti

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Mavi Mağara son dönemin dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor.

Başroller

Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel gibi isimlerin de kadrosunda bulunduğu Mavi Mağara'nın yönetmenliğini Altan Dönmez, senaristliğini de Kerem Bürsin, Osman Kaya ile birlikte üstleniyor.

Sevişme sahnesi oldu

İki ünlü oyuncunun hayranlarının merakla beklediği Mavi Mağara filminde Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın ateşli sahneleri dikkat çekti.

Devrim Özkan ve Kerem Bursin'den bomba sevişme sahnesi! Mavi Mağara'da ateşli sahneler

Pek çok kişi çiftin uyumunu çok beğendi.

MAVİ MAĞARA'NIN KONUSU

Deniz kuvvetlerinde komando olan Cem, hayatının aşkı Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği Mavi Mağara'ya ziyaret etmek için yolla çıkar. Alara ile aşklarının, mücadelelerinin, tutkularının ve acılarının anılarına boğulan Cem'in Mavi Mağara yolculuğu aydınlatıcı olacaktır.