GenelSon DurumSon Dakika

Mezarlıkta cinsel ilişki skandalı! Mezar başında yaptılar...

Sosyal medyada yayılan skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. Mide bulandıran görüntü bu kez duyanların ağzını açık bırakan bir yerde kaydedildi. İki gencin mezarlıkta cinsel ilişkiye girdiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kamuya açık alanda uygunsuz hareketler, cinsel ilişki skandalları sık sık gündeme gelen olaylar arasında. Bu kez skandalın adresi bir mezarlık oldu. İstanbul’da kaydedilen görüntüleri izleyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. İki gencin cinsel ilişkiye girdiği anlar mezarlığın güvenlik kamerasına yansıdı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüleri izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaydedildiği aktarılan görüntülerde iki gencin mezarlıkta cinsel ilişkiye girdiği anlar yer alıyor. Gaziosmanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ndeki bir mezarlıkta gündüz vakti uygunsuz hareketlerde bulunan gençlerin skandal anları mezarlığın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

TEPKİ YAĞDI

Mezarlığa giden ve güpegündüz hiçbir şeye aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren gençlerin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken skandal görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcılarından bu skandal harekete tepki yağdı.