FenerbahçeTransferSon Durum

Duyurdular! Fenerbahçe'den En-Nesyri'nin ardından bir bomba daha...

Transferde son olarak Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'de mutlu sona ulaşan Fenerbahçe için İngiltere'den flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Transferde Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan saint- Maximin'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, bir süredir gündemine olan Youssef En-Nesyri'nin transferinde sona geldi.

En-Nesyri transferi bitti, imzaya gelecek

Sarı lacivertliler, La Liga ekibi Sevilla’ın Faslı golcüsü için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, Youssef En-Nesyri'nin transfer sürecini tamamlamak için izinli olduğu ve bu yüzden antrenmana katılmadığı belirtildi. Faslı forvetin sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ibrahim Sangare iddiası

Öte yandan sarı-lacivertlilerin Nottingham forması giyen Ibrahim Sangare transferi için harekete geçtiği iddia edildi.

18+2 milyon Euroluk teklif

Fanatik'in Ada basınında derlediği habere göre; orta sahaya takıma seviye atlatacak bir hamle yapmak isteyen Fenerbahçe kalan bütçesinin büyük bir bölümünü bu bölgeye yapılacak transfere ayırmış durumda. Sarı lacivertli kulüp, Sangare için 18+2 milyon euroluk bir teklifte bulundu.

35 milyon Euro'ya transfer edildi

Geçen sezon PSV'den 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nottingha Forest'a transfer olan Sangare'nin 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Piyasa değeri 30 milyon Euro

43 kez Milli formayı sırtına geçiren futbolcu 11 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Sangare, sezon boyunca 24 maçta forma giydi ve 2 gol, 1 asiste imza attı.