Ali Adman

''Stuttgart'ı bekleyen zorlu görevler var!'' Ali Adman yazdı...

Neox Medya Genel Yayın Yönetmeni Ali Adman, VfB Stuttgart analizini hazırladı. Ali Adman, VfB Stuttgart önümüzdeki iki ay için durumu ele aldı.

Geriye 10 maç kaldı

10, 9, 8, 7… Bundesliga'da bir iç saha mücadelesine daha giriliyor. Geriye 10 maç kaldı ve VfB Stuttgart önümüzdeki iki ay için durumu ofansif bir şekilde ele alıyor. Artık başka bir şey düşünülmez oldu.

Sebastian Hoeneß'in takımı 50 puan kazandı ve üçüncü sırada yer alıyor. Ve şimdi teknik direktör de bu fırsattan tam anlamıyla yararlanmaları gerektiğini açıkça belirtti. Böylece uluslararası iş kalifikasyonu sezon sonunda bir ödül olacak. Hoeneß, Perşembe günü gerçekleştirmek istedikleri "üçüncü yarışma" hakkında konuştu. Bu, Konferans Ligi'ne, Avrupa Ligi'ne ve hatta Şampiyonlar Ligi'ne katılmak anlamına geliyordu. Tecrübeli teknik adam, kendisinin ve oyuncuların hayal kurmasına izin vermediğini söyledi. Ancak bir şey açık: Hepsi en üstte ulaşmak istiyor.

Bazı zorlu görevler var

Rekabette liderliğe rağmen bu yine de zor bir iş olacak. Sezon sonuna doğru VfB'yi hâlâ bekleyen bazı zorlu görevler var. Ancak form hala iyi ve Cuma akşamı, FC Union Berlin'e karşı kendi sahalarında bir sonraki galibiyetlerini almaları bekleniyor.

Söylentiler hakkında yorumlar yapıldı 

Sportif zorluklara ek olarak olası değişikliklerle, birçok spekülasyonla, aday gösterilmelerle veya diğer kişisel ilgi alanlarıyla ilgili olanlar da var. Sebastian Hoeneß de Perşembe günü kendisi ve FC Bayern hakkındaki söylentiler dahil olmak üzere bu konu hakkında yorum yaptı.

Bu Yazımı ve diğer tüm konular da dahil olmak üzere, okumaktan keyif alacağınızı umuyorum.