FutbolSon Dakika

Ve Toni Kroos 1 yıllığına hayırlı uğurlu olsun! Transferi resmen duyurdular...

Toni Kroos için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Bu sezon sonu İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi bitecek olan ve adı Suudi Arabistan ekipleriyle gündeme gelen Toni Kroos için karar verildi. İşte detaylar...

Real Madrid'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Toni Kroos için karar verildi. İspanyol ekibi, adı Suudi Arabistan ekipleriyle de gündeme gelen yıldız oyuncusu Toni Kroos ile yeni sözleşme imzalayacak.

TONI KROOS İÇİN SUUDİ ARABİSTAN İDDİALARI VARDI

2014'ün yazında Bayern Münih'ten 25 milyon euro bonservisle Real Madrid'e transfer olan Toni Kroos, takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde bu sezon İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilmişti.

VE TRANSFERİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; Real Madrid, Toni Kroos'un geleceği için kararını verdi. Başkent ekibi, 34 yaşındaki Alman orta saha ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. İmzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Toni Kroos, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1522 dakika sahada kalan 34 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu, 1 gol ve 6 asistle skora etki etti.